I løpet av 40 år i bransjen har Svela lagt mye arbeide i å bygge solide, trafikksikre og mest mulig vedlikeholdsfrie båthengere med best mulig funksjonalitet.

«VERDENS BESTE BÅTHENGER»

Vår oppfinnelse med å rulle båten inn på store luft-fylte gummihjul montert på tippbar vogge ble meget godt mottatt i markedet allerede i 1994 og vi hører stadig betegnelsen «verdens beste båthenger» fra både private og profesjonelle brukere.

EQUALIZING ROLL ON SYSTEM

Nå har vi videreutviklet dette systemet og har gleden av å presenterer vår nye Svela E-type med vårt patenterte Equalizing Roll On System. Med dette systemet tilpasser luftrullene seg skrogets tverrskips-profil helt automatisk, uten bruk av hverken justeringsskruer eller verktøy.

LED LYKTESYSTEM

E-type har også vanntett LED lyktesystem med fastmonterte lykter som man ikke behøver å fjerne for å få båten av og på tilhengeren.

VANNTETTE HJULNAV MED SPYLEMULIGHET

Svela har vanntette hjulnav med spylemulighet slik at man kan spyle bremsesystemet med ferskvann.

HELSVEISETE RAMMER

Svela har helsveisete rammer i kraftige firkantrør.

STÅL MED MEGET GOD HOLDBAR SAMT BESKYTTELSE MOT RUST

Hele rammen er varmforsinket; først renset i svovelsyre og så dyppet i flytende sink med en temperatur på ca. 500 grader Celsius. Dette gir stålet en meget god og holdbar beskyttelse mot rust.

REGISTRERT VAREMERKE I 40 ÅR OG 5 ÅRS GARANTI

Svela har vært registrert varemerke i 40 år og vi hadde 5 års garanti på alle våre tilhengere allerede i 1974.

KNOTT GMBH

Det tyske Knott GmbH konsernet, som er en av verdens største og ledende produsenter av tilhengerdeler, produserer chassier, aksler og bremser for Svela.

Dette pluss flere detaljer som kjennetegner en god design, gjør at vi støtter denne påstanden:

Svela er verdens beste båthenger!

BILDER AV DETALJER